top of page
solar cleaning concept.jpg
SERVICII PROFESIONALE
DE
CURATARE
ABOUT

Despre NOI

Solar Cleaning Concept SRL ofera o gama larga de servicii de curatare de mare putere, destinate atat pentru consumatorii insdustriali, cat si pentu cei casnici.

În calitate de experți în curățarea panourilor solare, ne concentrăm pe toate aspectele curățării panourilor solare; de la soluții de acces pentru întreaga durată de viață a investiției dvs. până la curățarea în siguranță a instalației dvs. solare fotovoltaice. Cu un serviciu complet care este adaptat nevoilor dumneavoastră, ne propunem să vă depășim așteptările. Angajamentul nostru față de satisfacția clienților este reflectat de reputația noastră remarcabilă în industria solară, deoarece livrăm cu mândrie; calitate, fiabilitate și profesionalism în toate aspectele curățării panourilor solare.

RESIDENTIAL

SPALARE CU PRESIUNE

CURATARE PANOURI
SOLARE

Servicii
 

curatare panouri fotovoltaice.jpg

Curățare panouri solare montate la sol


Panourile montate direct pe sol acumulează murdarie mai repede decât în orice altă locație datorită poziționării lor aproape de vegetație și culturi, făcându-le mai predispuse la praf, în primul rând atunci când sunt situate în zone agricole.

Folosim cea mai bună și cea mai recentă tehnologie de curățare a panourilor fotovoltaice împreună cu un sistem inovator de tratare a apei demineralizate și deionizate pentru a îndepărta toate petele minerale lăsate de apă și praf.

 

De asemenea, protejăm suprafețele panourilor solare, creând un strat antistatic care le menține curate mai mult timp.

Sistemul nostru ecologic vă permite să restabiliți eficiența energetică a panourilor dumneavoastră.

Curățare panouri solare montate pe acoperiș

 

Panourile fotovoltaice montate pe acoperiș tind să acumuleze o mulțime de resturi.

 

Așezate sus pentru a evita umbrele cauzate de alte clădiri și copaci, panourile montate pe acoperiș beneficiază de acces direct la lumina soarelui datorită pantelor specifice acestui tip de instalație.

 

Totuși, poziționarea lor înseamnă acces redus la aceste instalații, făcându-le mai greu de curățat.

Protejăm suprafețele panourilor solare, creând un strat antistatic care le menține curate mai mult timp.

Sistemul nostru ecologic vă permite să restabiliți eficiența energetică a panourilor dumneavoastră.

curatare panouri fotovoltaice suspendate.jpg

Controlul vegetatiei

 

Studiile arată că îndepărtarea vegetației este una dintre cele mai bune tehnici de gestionare a panourilor fotovoltaice.

 

Vegetația necontrolată poate provoca umbrire peste panourile solare, împiedicându-le să funcționeze la capacitate maximă, crescând totodată riscurile de infestare cu dăunători și incendii, precum și creșterea timpului de întreținere.

Ne angajăm să investim în cea mai recentă tehnologie de curățare pentru a asigura eficiența panourilor dvs. fotovoltaice.

Curățare acoperișuri ( inalta presiune )

 

Curățarea la presiune înaltă este utilizată pentru curățarea suprafețelor exterioare dure, cum ar fi acoperișurile și pavajul.

 

Cunoscută și sub denumirea de hidro-curățare, aceasta este o modalitate eficientă și sigură de a curăța suprafețele exterioare cu apă propulsată la viteze mari pentru a curăța suprafețele.

 

Curățarea la presiune înaltă este ideală pentru pavaj și beton și pentru îndepărtarea mușchiului și murdăriei de pe acoperișuri

controlul vegetatiei.jpg
curatare acoperisuri

Curatare pavaje si suprafete gresie/ceramica/etc

 

Oferim servicii de curățare apa calda/rece de inalta presiune.

 

Oferim o gamă completă de servicii, inclusiv curățarea teraselor, curățarea căilor de acces, curățarea jgheaburilor, îndepărtarea petelor de ulei și spălarea clădirilor.

.

curatare pavaje - solar cleaning concept

Curatare pereti inalta presiune ( apa calda/rece)

 

Preveniți reparațiile costisitoare – curățarea sub presiune vă permite să vedeți toate toate crapaturile înainte ca acestea să se transforme într-o problemă uriașă. Mucegaiul, excrementele de păsări, algele și murdăria se pot uza peretii sau structura dumneavoastră. Curățareasub presiune vă poate ajuta să vă mențineți costurile de reparație scăzute.

curatare presiune pereti solar cleaning concept.jpg

COMERCIAL

SERVICES

RECENZII

Va multumesc pentru servicii! Panourile au revenit acum la randamentul initial.

Marian S, Bucuresti

CERE o OFERTA

Cere o oferta personalizata!

  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page